Marknadsföring

Vi har varit verksamma på nätet sedan 2007 och har under denna tid samlat på oss en hel del kunskap och kontakter. Därför kan vi erbjuda företag i gravid-, baby och barnbranscherna ett flertal möjligheter till marknadsföring online. Nedan listar vi några möjligheter, men andra kreativa lösningar kan också diskuteras.

autumn-72740_640

Bannerannonsering

Vi kan erbjuda olika former av traditionell bannnerannonsering, men även andra typer av annonser, som background takeovers, full screen, ad gates och så vidare.

Advertorials

Har du en pressrelease eller vill att vi skriver om era produkter eller tjänster? Vi har kanalen att få fram ert budskap till c:a 300,000 besökare per månad.

Tävlingar

Vi kan även arrangera tävlingar för att engagera era kunder om ni skulle vara intressrade av detta.

Mailutskick

Vi erbjuder även mailutskick (stand alone) till 7000+ mottagare. Ni bestämmer innehåll och utseende på utskicket och får fullständig rapport av oss efteråt, med öppnings- och klickfrekvens.

Demografi

Våra kanaler är starkt riktade mot främst kvinnor i familjesegmentet, inklusive gravida och småbarnsföräldrar. Vi jobbar smalt och fokuserat, snarare än brett och allmänt.

Pris

Vi har mycket konkurrenskraftiga priser, då du inte behöver betala några mellanhänder med tjusiga kontor i Stockholms innerstad. Prisexempel på ett stand-alone utskick till 7 000 mottagare är 4 000 kr (priset kan komma att ändras). För andra lösningar  tar vi fram offert baserad på era önskemål.

Kontakt

Ring Jesper på 031 757 79 00 eller skicka ett mail till jesper 'snabel-a' payema.se

 

Dela |